STİLE DİKKAT ÇEKEN KONFORLU PANTOLONLAR

Stil sahibi ve konforlu kadın pantolon modelleri

Kadın pantolonları, giysi dolaplarının olmazsa olmazlarından. Son koleksiyondaki tasarımlarla, hem stil sahibi, hem de kullanışlı görünümler yaratabilirsiniz. Pantolonları kombinlemenin en sade yolu, bluz ve ceketle kombinledikten sonra, görünümünüzü spor ayakkabı ile tamamlamak. Ayakkabılarınızın casual havası, şık parçalarla kombinlendiğinde, canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Hiçbir zaman modası geçmeyen Chino pantolonlarla da sade, şık ve konforlu görünümler yaratabilirsiniz.

Kahverengi, şimdilerde her zamankinden popüler. Bu yüzden  Harmonious'un kahve tonlarındaki pantolonlarını, gündelik hayatta topuklu elbise ile kombinleyip, rafine ve şık kombinler yaratabilirsiniz. Üstün kaliteli kumaşlardan üretilen bomber şortlar, hem de uçuş uçuş, hem de oldukça şık.

Kesimi ve kumaşı sayesinde, straight kesim keten pantolonlar, doğal ve konforlu bir görünüm arayan kadınların olmazsa olmazlarından. HARMONIOUS koleksiyonundaki yüksek belli pantolonları, her stile uyarlayabilirsiniz. Sade çizgilere sahip bu pantolonlar daha yüksek bel bandı sayesinde, bel bölgesini ince gösterirken, silüetinizi uzatıyor. Serin tutan ve yumuşak kumaşları sayesinde, casual giyime uygun olan bu modelleri, resmi ortamlarda da tercih edebilirsiniz.

Çok yönlü ve şık olan siyah pantolonları, hem gündüz, hem de gece giyebilirsiniz. Her ne kadar siyah şüphesiz en klasik renk olsa da, mükemmel bir terzilikle dikilmiş gri pantolonlar da oldukça popüler bir seçim.

Modası asla geçmeyen skinny pantolonları, her stile uyarlayabilirsiniz. Geniş paça pantolonlar, hem konforlu, hem de oldukça şık. Stilinizden ödün vermeden, eşofman altlarıyla konforlu kombinler yaratabilirsiniz. Son bir kaç sezondur, crop pantolonlar da oldukça popüler. Pantolonlarınızı, sandalet, loafer, bilekte bot ve hatta topuklu ayakkabılarla da kombinleyebilirsiniz.

Bermuda şortlarla, geniş palazzo pantolonların karışımı olan culotte pantolonlar, geleneksel ofis görünümünüze mükemmel bir alternatif olabilir. Uçuş uçuş pantolonlar, midi etek etkisi veriyor. Bu göz alıcı parçayı çok da süslemenize gerek yok, gündüz kombininizi akşama çevirmek için tek yapmanız gereken ayakkabı değişikliği.
Kullanımı sırf özel günlerle sınırlı olmayan takım pantolonlarını, casual ortamlarda kullanabilirsiniz. Kombininizi sade tutmak için klasik, düz bir gömlekle veya zamansız triko bir üst ile tamamlayabilirsiniz.

Şık bir parça olarak aklımızda yer etmiş peg pantolonları, casual parçalarla kombinleyip, gündelik hayatınızda da kullanabilirsiniz. Çok yönlü ve konforlu olan triko pantolonlar, casual giyimin zarif havasını taşıyor. Görünümünüze anında ayrı bir hava katan Chino pantolonlar da, zarafetin ve rahatlığın simgesi.
Pantolonların mahareti sadece silüetinde değil, aynı zamanda kumaşında. Bu yüzden son koleksiyonumuzda deri parçalara da yer verdik. Güçlü ve göz alıcı kombinler yaratmanıza olanak sağlayan süet pantolonlar da koleksiyondaki diğer modellerden.

Özgün parçalar arayan kadınlar için, relax silüetteki deri Bermuda şortlar mükemmel bir seçim. Keten Bermuda şortlar ise, mükemmel, minimal kombininizi yaratmak için gereken anahtar parçalardan. Hem casual görünümlerde, hem de daha şık ortamlarda kullanabileceğiniz pileli Bermuda şortlar ise, Pazartesi’den Cuma’ya olmazsa olmazlardan.


Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın