SICAK TUTAN ŞIK KAZAK KOLEKSİYONU

Sıcak tutan ve şık kadın kazak modelleri

Tıpkı diğer klasikler gibi, kazaklar da, olmazsa olmaz kadın giyim parçalarından biri olmadan önce, sadece kullanışlı bir model olarak üretildi. Üstün kaliteli kumaşlardan üretilen kazaklarımız, bu sezon konfor ve dayanıklılık ön planda tutularak tasarlandı.

Zamansız balıkçı yaka modellerden, zarif omzu açık modellere; HARMONIOUS koleksiyonundaki tasarımlarla sayısız şık kombine imza atabilirsiniz.

Benzersiz bir işçilik ve estetikle üretilen klasik V yaka ve bisiklet yaka kazaklar, belki de en çok ihtiyaç duyacağınız modellerden. Koleksiyonumuzda Perkins yaka ve balıkçı yaka gibi klasik modeller de yer alıyor. Çoğu stil sahibi Fransız kadının sahip olduğu çabasız şıklığı siz de kombininize yansıtmak isterseniz, balıkçı yaka kazağınızı, blazer ceket, straight veya denim bir pantolon, loaferlar ve seçeceğiniz aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Soğuk havalarda sizi koruması için, koleksiyonumuzda, kişisel tercihinize ve giyeceğiniz ortama göre, bitiş ve baskı detaylarını seçebileceğiniz chunky kalın örgü kazak modelleri de yer alıyor. Ajurlu kazakları özellikle küçük küpeler ve yüzükler gibi zarif ve minimalist aksesuarlarla tamamladığınızda; feminen kombinler yaratabilirsiniz.

Jean ve denim eteklerle de oldukça yakışan çizgili triko kazaklar, rafine bir şıklık yaratmak için tercih edebileceğiniz garanti parçalardan biri. Kombininizi düz tabanlı ayakkabılardan, spor ayakkabılara; babetlerden, loaferlara; botlardan, topuklu sandaletlere; bir çok farklı ayakkabı modeli ile tamamlayabilirsiniz. Fitilli triko kazağınızı, biker veya bomber ceketinizle kombinleyebilir, casual ve çabasız bir görünüm yaratabilirsiniz.

En benzersiz stillerin çoğu, en klasik tasarımların yeniden yorumlanmasıyla ortaya çıktı. Örneğin düğmeli gömlek yakası detaylı yün polo gömlek, kombininize anında şık bir hava katacak. Diğer bir örnek de, şüphesiz en estetik görünümlerden birine sahip, triko yelekler. Bu model sayesinde, katmanlı görünümler yaratabilir, en basic kombine dahi şık bir hava katabilirsiniz. Panço ve oversize kazağın birleşiminden ortaya çıkan pelerin kazaklar, hem oldukça rahat, hem de şık bir model.
Koleksiyonumuzda vücut ısınızı serin tutacak modeller de yer alıyor. Yaygın düşüncenin aksine, havalar ısınmaya başlayınca, kazaklarınızı rafa kaldırmanıza gerek yok, tek yapmanız gereken hava alabilen, hafif kumaşları seçmek. Örneğin bu görevi yerine yetiren keten kazaklar, her görünümünüze rafine bir silüet katabilir.


Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın