DENIM RUHU & SUSTAINABILITY

Harmonious'un özgün kadın stiline dikkat çeken özgür denim ruhu, %100 pamuk jean kumaşlarından tasarlanan denim koleksiyonuyla kendini göstermektedir. Rahat, relaxed, mom jean gibi modelleri bulunan bu koleksiyon, hem rahat hem şık bir kombin imkanı sunmaktadır. Ayrıca, denim koleksiyonu sürdürülebilir moda anlayışına uygun olarak üretilmektedir.

Harmonious denimler, yerli üreticilerle işbirliği yaparak üretilmektedir. Bu sayede, daha az su kullanılarak üretimi gerçekleştirilmekte ve su kaynaklarının korunmasına katkı sağlanmaktadır. Ayrıca, koleksiyonda kullanılan %100 pamuk kumaşlar organik pamuk veya geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmektedir. Bu da çevre dostu bir üretim sürecine işaret etmektedir.

Harmonious denim koleksiyonu, farklı bedenlere uygun kesimleriyle herkesin tarzına hitap etmektedir. Koleksiyonda yer alan modeller arasında skinny, straight, bootcut gibi farklı kesimler bulunmaktadır. Ayrıca, koleksiyonda yer alan denimlerin üzerinde yer alan detaylar da özenle tasarlanmıştır. Örneğin, işlemeler, yamalar, yırtıklar gibi detaylar koleksiyona ayrı bir hava katmaktadır.

Kadın Jean Modelleri

 

HARMONIOUS jeanleriyle ile en koşturmalı günlerinizde dahi rahatlığı hissedeceksiniz. Markanın estetik kodu olan yalın şıklığı, koleksiyondaki her model ve kesime yansıttık. Koleksiyonda zamansız düz kesim ve slim jeanlerden, hafif retro görünümü olan ispanyol paça ve bootcut jeanlere, geniş paça jeanlerden, culotte model jeanlere; her stile uygun bir çok farklı silüet yer alıyor. Şekillendirici etkisi olan yüksek belli skinny pantolonlar, koleksiyonda hem düz, hem de ispanyol paça silüetlerinde yer alarak, farklı yorumlara olanak sağlıyor.

Koleksiyonda; baldır seviyesine bir yırtmaç ekleyerek, inceltici efekt ve daha uzun bacaklar ilüzyonu yarattığımız crop ve bilek hizasındaki yırtmaçlı jean modelleri yer alıyor. Alışılagelmiş skinny jeanlerle kıyaslandığında ilk etapta daha casual bir havası olan bu jeanleri, t-shirt ve spor ayakkabının yanı sıra, şık blazer ceketler ve topuklu ayakkabılarla da tercih edebilir, Pazartesiden Cumaya, haftanın her günü kullanabilirsiniz.

Koleksiyonda baggy jeanler, skinny modeller ve zamansız denim şortlar gibi jeanlerin her türlü modeline yer verirken, aynı zamanları bu modelleri daha şık versiyonlarına taşımaya çalıştık. Dahası, denim Bermuda şortlar da, raflarda yerini almak için havaların ısınmasını ve sırasının gelmesini bekliyor. Yüksel belli silüeti sayesinde vücudun en feminen yerlerine dikkatleri çeken bu modeli, bir çok farklı ortamda bir çok farklı şekilde kombinleyebilirsiniz.

Jeanlerin vücudunuzda nasıl durduğu söz konusu olduğunda, belin yüksekliği ve jeanin bacak kesimi önem teşkil eder. Bu yüzden, HARMONIOUS, hem yüksek beli seven, hem de orta belli modelleri tercih eden kadınlara uygun modeller tasarladı. Peki bir stili ya da özel bir görünümü tercih ederken neleri göz önüne almalıyız? Asıl dikkat etmek gereken nokta; yüksek bel bacak boyunu uzun gösterirken, düşük bel daha düşük ve natural bir noktaya oturur. HARMONIOUS' un crop jeanleri, orta belli jeanlerin de bacakları ince gösteren bir silüete sahip olduğunu kanıtlıyor.

Renk söz konusu olduğunda ise, koleksiyonda zamansız bir çok farklı renk yer alıyor. Klasik mavi jeanlerden, güneşli günlerde tercih edebileceğiniz beyaz jeanlere; çok yönlü gri jeanlerden, baştan aşağı tek renk bir görünüm oluşturabileceğiniz siyah renklere bir çok farklı renk seçeneği keşfetmeniz için sizlerle.

 


Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın