SPRING SUMMER 2022 - Côté D'Azur

Inspired by the geographical pastel colors, cheerful and sophisticated ambiance of the Cote d'Azur on the French Riviera, the Summer Dreams Collection evokes romantic, sophisticated and imaginative feelings, combining cheerful yellows, youthful oranges and the softest pinks.
 
Tote Bag - Rose
SS22  
Côté D'Azur, France

Harmonious SS22 yaz koleksiyonu sofistike kadın modasının ve Cote Dazur'un zarif yaşam tarzının birleşiminden esinleniyor. Koleksiyon, zarif kesimleri, sade renkleri ve lüks kumaşlarıyla dikkat çekiyor.

Koleksiyonun temel tonları beyaz, bej, mavi ve yeşil gibi doğal renklerdir. Koleksiyonda kullanılan malzemeler, ipek, keten, pamuk gibi doğal liflerden yapılmış lüks kumaşlardır.

Koleksiyonun tasarımları, sade ama zarif kesimleri ve sofistike detaylarıyla öne çıkıyor. Elbiseler, midi boy etekler ve pantolonlar, koleksiyonun ana parçalarıdır. Koleksiyonda ayrıca, salaş gömlekler, tunikler ve hafif ceketler de yer alıyor.

Cote D'azur tarzı, özellikle deniz ve güneşle ilgili aksesuarlarda kendini gösteriyor. Koleksiyonda, büyük şapka, güneş gözlüğü ve sandaletler gibi yaz aksesuarları da yer alıyor.

Harmonious SS22 yaz koleksiyonu, sofistike kadın modası ve Cote Dazur yaşam tarzının mükemmel birleşimiyle, yaz aylarında şık ve rahat bir görünüm arayan kadınlar için ideal bir seçenektir.

Look: Dark Rose Handmade Shawl, Linen Shirt, Denim Skirt

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın