MASKÜLEN TARZA VURGU YAPAN BLAZER CEKETLER

Oversize ve Stil Sahibi Kadın Blazer Ceketler

Maskülen moda giyiminden ilham alan kadın blazerların ceketlerinin silüetleri, stilinize zarafet ve güç katarken, şık görünümlerinizi tamamlamak için size bir alternatif sunuyor. Bu yüzden, kesimleri ve dikişi mükemmel olmalı.

Üstün kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilen HARMONIOUS kadın blazer ceketleri, en mükemmel silüeti yaratmak için özenle tasarlandı. Bu sayede de bu güçlü ve göz alıcı tasarım, bir çok giysi dolabı için olmazsa olmaz, anahtar bir parça haline geldi. Kalıpsal silüete sahip olmalarına rağmen, hala bir kaç modelde esneklik sağlanabiliyor. Bu yüzden, kruvaze ya da tek düğmeli modeller arasından, kendi stil çizginize uygun modeli seçebilirsiniz. Kruvaze ceketler her ne kadar modern bir tasarım olsa da, Vintage havası, özellikle düğmeleri kapalıyken kendini belli ediyor. Tercihiniz ister önü açık, isterseniz de düğmesi kapalı olsun; tek düğmeli ceketler, adeta boş bir tuval gibi, farklı kıyafet ve aksesuarla zenginleştirilmeye oldukça müsait. Koleksiyondaki ceketler, bir çok farklı kumaştan üretildi. Stil üçgeninin belki de en üstünde, deri kadın blazer ceketleri ve Nappa deri blazer ceketleri yer alıyor.

Blazer ceketin modern yorumlaması olan bu parçaları, jean gibi casual parçalar da dahil, bir çok farklı kıyafet ile kombinleyebilirsiniz. Çok yönlülüğü sayesinde, denim ceketler de, hem casual, hem de şık ortamlar oldukça uygun bir seçim olacaktır. Blazer ceketlerinizi, havalar ısınmaya başladığında da giyebilmeniz tek yolu, yumuşak ve hava alabilen kumaşlı bir model tercih etmek. Oldukça dayanıklı doğal liflerden üretilen keten blazerlar, ısıyı içeride tutarken, sade ve stil sahibi görünümler yaratmanıza olanak sağlıyor. Düz tabanlı veya topuklu sandaletlerle tercih ettiğinizde ise, görünümünüze ketenin zarif ve romantik havasını yansıtabilirsiniz.

Son sezonlarda, yelekler hiç olmadığı kadar popüler. Blazer ceket mantığındaki tasarlanan blazer yelekleri, ister tek başına, isterseniz de balıkçı yaka kazak ve gömlek gibi farklı parçalarla kombinleyebilirsiniz. Şık davetlerden, casual ortamlara; bir çok farklı ortamda tercih edebileceğiniz blazer ceketler, şık görünümlerin anahtarı. Denim ve deri gibi urban kumaşlar da dahil olmak üzere, blazer ceketler her görünümünüze anında rafine bir hava katarken, şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyacak.


Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın