BASIC ve ŞIK GİYİM REHBERİ: CROPLAR ve BLUZLAR

Basic ve Şık Üst Giyim Modelleri: Croplar, Atletler ve Bluzlar

HARMONIOUS ince askılı bluzlar, feminenliğin simgesi. Harmonious'un yalın hatlarının sayesinde bu giysi, silüet, kumaş ve renk seçenekleri olarak öne çıkıyor. Gündelik tercih edebileceğiniz çok yönlü pamuklu üstlerden, tüy ve kurdele detaylı düğün ve davetlerde tercih edebileceğiniz üstlere; koleksiyonda bir çok farklı model yer alıyor. Askılı üstlerin yanı sıra, şık halter yaka da dahil bir çok farklı yaka seçeneği yer almaktadır.

Mevsim geçişlerinde ve soğuk aylarda tercih edebileceğiniz Perkins ve balıkçı yaka üstler, sizi sıcak tutmanın yanı sıra, üst vücudunuzu da ince gösteriyor. Asimetrik straplez yaka üstler ise omuzlarınızı sergilerken, kıyafetin zarafetine dikkatleri çekiyor.

Kumaş söz konusu olduğunda; kumaşın yumuşak drapeleri sayesinde ipek üstler göze çarpıyor. HARMONIOUS bu lüks, ham materyali kombinlerin başlangıç noktası haline getirip, ipeği minimalist estetikle harmanlıyor. Kumaşın eşsiz özellikleri ise, zarif dantel detaylarıyla birleşip askılı üstlere dönüştüğünde, şık pantolon ve eteklerle oldukça güzel kombinleniyor. Dantelli üstleri jean ve deri ceketlerle kombinleyip, şık bir kontrast yaratabilirsiniz.

Koleksiyonda yumuşak, zarif kumaşların yanı sıra, daha yapılı kumaşlar da yer alıyor. Nervürlü bluzlar, kadın silüetini, hiçbir kıyafetin yapamadığı kadar öne çıkarıyor. Nervürlü üst giyim ürünleri çoğunlukla basic parçalardan oluşsa da, büstiyer ve bandeau üstlerde oldukça tercih ediliyor. HARMONIOUS de nervürlü üst giyimlere koleksiyonda olabildiğince yer vermektedir.

Pilili bluzların zarif pilileri, detayların aslında her şey olduğunu düşünenleri asla hayal kırıklığına uğratmayacak. Kadın şık ve parti üstleri oldukça çeşitli stil ve formlarda olabilir, HARMONIOUS koleksiyonu da bunun en iyi örneği. Zarif yırtmaç detaylı uzun üstlerden, stil sahibi croplara ve özel günlerde tercih edebilececeğiniz zarif askılılara; koleksiyonumuzda her zevke ve stile uygun modeller yer alıyor.


Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın